La tradició de la cuina etíop marca dies en que la ciutadania esdevé vegana, dimecres i divendres durant tot l’any, per exemple, així com d’altres periodes més llargs de fins a set setmanes. Això ha generat una rica tradició culinaria i vegana que ens proposem compartir amb vosaltres.
El menjar etíop no preten que l’àpat sigui picant, simplement busca un equilibri entre la gran varietat d’espècies a la seva disposició i la frescor de verdures i amanides per l’altre. Busquem sabors més complexes, a on poc a poc resalten lleugeres notes de cardomom, cúrcuma o jingebre, per exemple.
El Maberawi és el nostre menú que inclou: Combinat + Beguda + Postres / 17,50 € per pesona
Tots els plats són vegans, excepte aquells marcats amb *
Guisat roig de vedella en daus cuinat en confitura de ceba i tomàquet, adobat amb…
Col saltada amb pastanaga, ceba, all i una de cúrcuma
Formatge fresc a l’estil etíop
Guisat suau de pollastre cuinat en confitura de ceba i adobat en cúrcuma amb toc de…
Saltat de remolatxa i patata amb un punt de gingebre
Kale a l’estil etíop
Saltat de mongetes verdes i pastanaga amb un toc d’all
Dhal de llenties picant adobat en salsa al Berbere
Carabassa i porro adobat en salsa de tomàquet i toc de gingebre
Dhal de pèsols adobats en cúrcuma amb un toc de gingebre
Saltat de remolatxa i patata amb un punt de gingebre
Col saltada amb pastanaga, ceba, all i una de cúrcuma