La nostra cuina

Edit Template

A Etiòpia el menjar sempre es comparteix, tant que sovint veureu etíops donant-se menjar l’un a l’altre amb afecte i delicadesa. Es diu ‘gursha‘ i és un fet del més quotidià. La cuina, doncs, reflecteix aquesta mentalitat: una varietat de plats presentats en una safata conjunta que combina sabors densos i especiats amb plats lleugers i frescos.

La tradició etíop marca dies en què la ciutadania esdevé vegana -dimecres i divendres durant tot l’any, per exemple, així com d’altres períodes més llargs de fins a set setmanes. Això ha generat una rica tradició culinària i vegana que ens proposem compartir amb vosaltres.

¿I tot això pica molt? Algun plat potser sí, però la varietat de plats lleugers que ho acompanyen fan que sigui fàcil de moderar. En tot cas, el menjar etíop no pretén que l’àpat sigui picant en si, simplement busca un equilibri entre la gran varietat d’espècies a la seva disposició i la frescor de verdures i amanides per l’altre.

Combinats

Els preu dels nostres plats combinats es de 13,90 € per persona

Harar

Sega Wot: Guisat de vedella en trossets assaonat amb berbere, la clàssica mescla d’espècies d’Etiòpia

Ayib: Queso fresco al estilo etíope

Tikil Gomen: Col salteada con mekalesha, una mezcla de especias de la casa

Mekele *

Misir Wot: Dhal de lentejas sazonado con berbere, la clásica mezcla de especias de Etiopía.

Abeba Gomen: Coliflor picada sazonado con hierbas aromáticas.

Duba: Cocido dulce de calabaza.

Gonder

Alecha Doro: Guisat suau de pollastre assaonat amb mekalesha, una mescla d’espècies de la casa

Kay sir: Saltat de remolatxa i patata amb un punt de gingebre

Gomen: Kale a l’estil etíop

Hawassa *

Ater Kik: Dhal suau de pèsol groc.

Kay sir: Saltat de remolatxa i patata amb un punt de gingebre.

Tikil Gomen: Col saltada amb mekalesha, una mescla d’espècies de la casa.

* Combinats vegans

El menjar etíop en 4 passos…​

Maberawi: El menjar etíop es comparteix en una safata comuna. Cada safata conté una varietat de plats que barregem a gust.

Injera: Mengem amb les mans, utilitzant un pa anomenat injera per a recollir els ingredients.

Gursha: No t’oblidis d’oferir un mos als teus companys de taula. És una mostra d’estima i cortesia.

Enebla!: No tinguis vergonya i gaudeix l’experiència, estàs entre amics i família!

Horari
Dimarts a divendres
19:30 a 24:00
Dissabte i diumenge
13:00 a 15:30 / 19:30 a 24:00
Dilluns tancat

On estem
Nou de la Rambla, 149
08004 Barcelona
Metro L3/L2 Paral·lel

Contacte
M.696 540 883
reservas@taitu.es
Instagram

© Restaurant Taitu 2023

Edit Template